Jump to content

Legjobb Affiliate Programok 2023-ban


Tamas

53 views

 Share

Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány szolgáltatást melyeket érdemes promótálni 2023-ban. A legtöbb havi jutalékot fizet ki, így folyamatos bevételre tehetsz szert.

  1. Builderall (Jutalék: 100% az első hónapra, 30% havonta + 30% affiliate partnerektől)
  2. ClickMagick (Jutalék: 35% havonta)
  3. GetResponse (Jutalék: 33% havonta vagy $100 értékesítésenként)
  4. Adcreative.ai (Jutalék: 30% havonta)
  5. Sendinblue (Jutalék: 5€ / regisztráció, 100€ / előfizetés)

Builderall

A Builderall egy digitális marketing platform, rengeteg funkcióval rendelkezik. Weboldalakat, webáruházakat, sales funneleket készíthetünk vele, email marketing szolgáltatást biztosít és még számos más kiegészítő érhető el benne.

Ami a számunkra fontos, hogy az egyik legjobb affiliate programja van. Nem csak az általad küldött vásárlások után kapsz jutalékot, de ha az a személy, aki rajtad keresztül előfizetett, vásárlókat hoz a Builderall-nak, a jutalékából te is részesedsz.

Előfizetés esetén a jutalék az első hónapban 100%, majd azt követően 30% minden hónapban, amíg az ügyfél előfizető marad. Ezenkívül 30% jutalék jár az alád tartozó affilate értékesítésekből.

Egy hátránya van, csak úgy csatlakozhatsz az affiliate programjukhoz, ha te is előfizető vagy. Így neked is meg kell vásárolnod minimum a legolcsóbb csomagot. De mivel egy weboldalra így is úgy is szükséged lesz, valamint email marketing szolgáltatásra is előbb utóbb, így érdemes kihasználni a Builderall adta lehetőségeket és náluk elkészíteni a weboldalad és a marketing kampányaidat.

Lehetőség van a Solo affiliate programra is regisztrálni. Ebben az esetben nem kell, hogy előfizető legyél náluk, viszont az esetek 99%-ban ezt a jelentkezést nem hagyják jóvá. Általában ez azoknak sikerül akik tudják számukra bizonyítani, hogy nagyon nagy elérésük van és képesek sok vásárlót hozzájuk irányítani.

Katt ide, hogy csatlakozz a Builderall affiliate programhoz

ClickMagick

A ClickMagick egy online hirdetés követő és optimalizáló rendszer. Nagyszerű szolgáltatás marketing ügynökségek és sokat hirdetők számára. A szolgáltatásukkal kb. felére csökkenthetőek a hirdetési költségek.

Minden továbbított értékesítés után 35% jutalék jár havonta.

Ezt a szolgáltatást is érdemes promótálni, mert aki kipróbálja az nagy eséllyel elő is fizet náluk mert megéri. A 14 napos ingyenes próba pedig megkönnyíti a szolgáltatás promótálását.

Katt ide, hogy csatlakozz a ClickMagick affiliate programhoz

Getresponse

A Getresponse főként email marketing szolgáltatásként ismert, de lehet vele landing page-ket és eCommerce oldalakat is készíteni.

Náluk két féle jutalék rendszer működik.

Választhatsz havi, rendszeres kifizetést. Ebben az esetben 33% jutalék jár.

Vagy pedig választhatsz egyszeri kifizetést, ilyenkor $100 jár értékesítésenként.

Katt ide, hogy csatlakozz a Getresponse affiliate programhoz

Adcreative.ai

Ez is egy nagyon népszerű szolgáltatás. Ebben a cikkben részletesebben is írtam róla.

Gyönyörű, optimalizált hirdetési képeket és hirdetési szövegeket lehet vele generálni. Online hirdetők körében nagyon népszerű. Havonta fizetnek jutalékot, melynek mértéke 30%.

Katt ide, hogy csatlakozz az Adcreative affiliate programhoz

Sendinblue

A Sendinblue hasonló szolgáltatás mint a Getresponse. Főként email marketingre lehet használni.

A jutalék rendszer itt egy kicsit más mint a többinél. Ők minden egyes regisztrációért 5€-t fizetnek, majd pedig ha az ügyfél később előfizet náluk, akkor egy egyszeri 100€-t is jóváírnak a számodra.

Katt ide, hogy csatlakozz a Sendinblue affiliate programhoz

 Share

0 Comments


Recommended Comments

Még nem írtak kommentet ehhez a cikkhez! Légy te az első!

×
×
  • Create New...