Hogyan induljak

Szia!

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínűleg érdekel az online pénzkeresés. Az oldalon hasznos cikkeket, tippeket, ötleteket osztok meg, melyeket felhasználva te is megpróbálhatsz egy kis fizetés kiegészítést keresni (vagy akár többet is). Ebben a cikkben szeretnék néhány általános információt megsztani veled az oldal használatával kapcsolatban és hogy pontosan mi is ez az oldal.

Mi nem ez az oldal?

Ez nem egy üzleti, jogi tanácsadói oldal! Az oldalon található információkat mindenki saját felelősségére használja.

Mivel foglalkozik ez az oldal?

Cikkeket, ötleteket, tippeket osztok meg főleg online pénzkeresési, affiliate marketing  témában.

Lehet pénzt keresni online? Mennyit?

A válasz egyértelműen igen. Sokan keresnek pénzt online, otthonról. Mindenki tud pénzt keresni online? Nem.

Ezen az oldalon főként affiliate marketing témájú cikkeket olvashatsz. Nagyon röviden az affiliate marketing annyiból áll, hogy valaki más termékét promótálod, hirdeted egy egyedi affiliate linken keresztül. Ha valaki erre a linkre kattint és vásárol egy terméket vagy szolgáltatást, te jutalékot kapsz.

Sajnos az affiliate marketing nagyon gyerekcipőben jár magyarországon, így nem is nagyon érdemes magyar affiliate programokat keresgélni. Egyszerűen nem éri meg.

A külföldi programokkal viszont más a helyzet, ott van a nagy pénz. Viszont ehhez egyértelmű, hogy legalább egy minimális angol tudásra szükséged lesz. Ha az angol abszolut nem megy, akkor csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem fogod tudni követni a cikkeinket. Ha továbbra is szeretnéd kipróbálni az affiliate marketinget, akkor javaslom előbb angolozz egy kicsit. Nem azt mondom, hogy folyékonyan kell megtanulnod, de nem árt tisztában lenni az alap nyelvtannal és helyesírással. Szánj egy kis időt online kurzusokra, mint például 5 perc angol vagy az Imprevo. Ezeken az oldalakon jól megtudod tanulni az alapokat és a helyesírást is. Mégegyszer hangsúlyozom, nem nyelvvizsgáról beszélek, de annyira érdemes felhúzni az angol tudásod, hogy ha eléd kerül egy angol nyelvű oldal, akkor legalább megértsd, hogy mi is a témája, vagy néhány mondatot le tudj írni helyesen.

És hogy mennyit lehet keresni online? Van akinek soha nem sikerül egy fillért sem keresni, van akinek nagyon sok összejön. Ez sok mindentől függ. Itt az oldalon olyan cikkeket ötleteket osztok meg, melyeket én is kipróbáltam már és sikerült is vele kisebb nagyobb összegeket keresni.

Kérdésem van. Kaphatok segítséget?

Ha kérdésed merülne fel egy cikkel vagy bármi mással kapcsolatban, akkor minden cikk alatt van kommentelési lehetőség, de a fórumunkat is használhatod. Annak is örülök, ha saját ötleteket, tapasztalatokat is megosztotok.

 

Üdv!

Tamás