Adatvédelmi nyilatkozat

Utoljára frissítve 2023. június 24

Bevezetés

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Az Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást nyújtson arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat, amelyeket a weboldalunkon történő regisztráció során gyűjtünk. Az oldal használatával Ön elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat.

Az adatgyűjtés módja és célja

A regisztráció során két típusú személyes adatot gyűjtünk: a nevet és az e-mail címet. Az adatok gyűjtése szükséges a felhasználói fiók létrehozásához, a belépéshez és az oldalon történő különböző műveletek végrehajtásához.

Cookie-k és harmadik féltől származó adatgyűjtés

Az oldal Google Analytics szolgáltatást használ a látogatók tevékenységének nyomon követésére és az oldal teljesítményének elemzésére. Ez a szolgáltatás "cookie"-kat, vagyis kis adatfájlokat helyez el a felhasználó számítógépén. Ezen adatfájlok nem tárolnak személyes adatokat. További információk a Google Analytics adatkezelési gyakorlatáról a Google Adatvédelmi irányelveiben találhatók.

Ezen kívül az oldalon harmadik féltől származó hirdetések is megjelenhetnek, amelyek szintén gyűjthetnek bizonyos információkat a látogatókról a hirdetések testreszabása és az eredményesség mérésének céljából.

Az adatok tárolása

Az adatokat biztonságos körülmények között tároljuk, és megteszünk minden szükséges lépést azok védelmének érdekében. Az adatokat nem adjuk ki harmadik feleknek, kivéve, ha arra jogszabályi kötelezettségünk van.

Adatvédelmi jogok

Önnek jogában áll tájékoztatást kérni személyes adatainak kezeléséről, valamint kérheti azok helyesbítését, törlését, korlátozását, vagy tiltakozhat az adatkezelés ellen. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné gyakorolni ezeket a jogokat, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Korhatár

Weboldalunk nem ajánlott 18 éven aluliak számára. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy 18 éven aluli személy személyes adatait gyűjtöttük, azokat azonnal töröljük.

Változások az Adatvédelmi Nyilatkozatban

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre módosítsuk az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Az új Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon kerül közzétételre, és az Ön további használatát követően válik érvényessé.

We do not knowingly collect personally identifiable information from children under 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your child has provided us with Personal Information, please contact us. If we discover that a child under 18 has provided us with Personal Information, we will delete such information from our servers immediately.

Kapcsolat

Ha kérdése van az Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja, hogy megértette és elfogadja ezt az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Köszönjük az együttműködését!