Utoljára frissítve 2023. Június 24

Bevezető

Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Felhasználói Feltételeket, mielőtt az oldal szolgáltatásait igénybe venné. A weboldal használatával Ön elfogadja az Általános Felhasználói Feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne használja weboldalunkat.

Az oldal tartalma

Az oldalon található tartalom, cikkek és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek pénzügyi tanácsnak. Az oldalon található tartalom használata mindenkinek saját felelősségére történik. Az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a tartalom használatából eredő, esetlegesen bekövetkező károkért.

Felhasználói viselkedés

A felhasználó felelősséggel tartozik minden tevékenységért, amelyet a weboldalon és a fórumon keresztül végez. A felhasználó nem tehet közzé olyan tartalmat, amely személyeskedő, bántó, fenyegető, obszcén, félrevezető, hamis, jogellenes vagy a szerzői jogot megsértő.

Jogfenntartás

Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a Felhasználói Feltételeket. Az esetleges módosításokról a felhasználókat értesítjük, és a módosítások elfogadása a weboldal további használatának feltétele.

Felelősség kizárása

A weboldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználói tartalomért, a weboldal használatáért, vagy bármilyen kárért, amely a weboldal használatából adódhat. A felhasználó teljes mértékben elfogadja, hogy a weboldal használatával felmerülő minden kockázatot ő visel.

Érvényesség

Ha bármely része ezeknek a Felhasználói Feltételeknek érvénytelennek vagy érvényesíthetetlennek bizonyul, az nem befolyásolja a Feltételek többi részének érvényességét.

Kérjük, csak abban az esetben folytassa a weboldal használatát, ha elfogadja ezeket a Feltételeket. Köszönjük az együttműködését!