Milyen SEO stratégiákat ajánlanál egy új weboldalnak?

Szerző: andy84
Date:
Megtekintés: 353
Válaszok: 2
  • 1

Új weboldalt indítottam, és szeretném optimalizálni a keresőmotorok számára. Milyen stratégiákat javasoltok kezdetnek?

Válaszok

Írta: chrislouis

Beküldve: 19 Aug 2023

  • 0

Szia!

Íme néhány ötlet.


Kulcsszó kutatás:

Mielőtt bármit is írnál, tudd meg, milyen kulcsszavakra keresnek az emberek! Használj SEO eszközöket, mint a Google Keyword Planner vagy az Ubersuggest, hogy megtaláld a legjobb kulcsszavakat.

Mobilbarát design:

Manapság mindenki a telefonjáról böngészik. Győződj meg róla, hogy a weboldalad mobilbarát és gyorsan betöltődik minden eszközön.

Értékes tartalom:

Írj olyan tartalmat, ami hasznos és érdekes az olvasóid számára. A minőségi tartalom vonzza a látogatókat és a keresőmotorokat is!

Linképítés:

Keress minőségi weboldalakat, amelyek hajlandóak hivatkozni rád. De óvatosan! A rossz minőségű linkek többet árthatnak, mint használnak.

Optimalizáld a meta adatokat:

A meta címek és leírások az első dolgok, amit a keresők látnak. Legyenek rövidek, lényegretörőek és tartalmazzák a kulcsszavakat.

Használj közösségi médiát:

Oszd meg a tartalmadat a közösségi médiában, hogy több látogatót vonzz és növeld az online láthatóságod.


Az keresőoptimalizálás nem egy éjszakás kaland. Időbe telik, mire a weboldalad felkerül a keresők első oldalára, de hidd el, megéri a várakozást!

Írta: Tancosgabi

Beküldve: 18 Sep 2023

  • 0

Hello, szerintem írj minné több témákat, rengeteg mondatokat is a weboldaladra! Tegyé ki az oldaladra minné több linket, amik máshova irányítanak!

Saját domain neved van? Vagy aldomain? Nem mindegy, mert a google az szerint rakja fontossági sorrendbe a weblapokat! Aztán meg az adsense már nem működik aldomain oldalakon, mert a google már nem foglalkozik azokkal!

Ja meg ha sok látogatót akarsz szerezni, akkor érdemes a linkmegosztó oldalakra föltenni a weblapodat, már ha engedélyezik!? Mert azokná is vannak elvárások! Ja meg általában linkcsere szokott náluk lenni! Szóval te rakjad föl az oldaladra az ők linkjüket, amiért cserébe te is ott fogsz lenni a linkmegosztó oldalon, ha megfelelté a szabályoknak! Olvasd át őket! Rengeteg ilyen oldalak vannak! Szerintem ezek többet érnek, mint a SEO.erőltetés! Ja meg a google már bünteti a túlzott SEO.-zást, ezt olvastam még idén tavasszal! Aztán meg az a lényeges még hogy nem mindenki fér bele az 1. 10 db.-ba, amiket keresnek az emberek! Aztán a 2. 10 db.-ot meg se nézik az emberek, általában, sajnos ilyen a többség, de én nem!

Nekem volt olyan oldalam, amelyik igencsak fönt volt : a tornadresszek.eoldal.hu, de ez megszünt, sajnos, de nem csak nekem, hanem mindenkinek megszünt ott az oldaluk, mert az eoldal-nak valami miatt nem érte már meg. Vagy nem tudom hogy mi volt a valódi oka! De ez az oldalam még mindig benne van a listában, de már nem lehet belépni!

Jelentkezz be válasz beküldéséhez!