Mivel lehet a legegyszerűbben pénzt keresni online?

Szerző: Tancosgabi
Date:
Megtekintés: 686
Válaszok: 1
  • 0

Én már sok webhelyeken próbálkozok, sok mindennel, de még nem sok sikerem van bennük! Talán valamit nem jól csinálok? Vagy mi a gubanc? Én nem értem!

Elkezdtem pl.: nyereményes oldalak, kuponok, kérdőíves, kattintásos, video nézéses, link csere, banner csere, affiliate marketing, viszonteledói partnerség, fantom shopping, passziv jövedelem,..stb.!

Lehet hogy mindig csak az adathalászokat találom meg?

Olyan weboldalak is vannak, amikről csak úgy hírtelen kilettem törülve!L egalábbis úgy néz ki az ügy! Mert a beregisztált névvel/ email címmel, és a jelszóval nem lehet belépni! Mire jó ez? Nem értem ezt se!

Az is lehet hogy jópár weboldalakon én tőlem szednének be pénzt? Ugye? Vagy nem? Aztán észrevették hogy még nem küldtem nekik pénzt, és azmiatt lettem kizárva onnan!?

Válaszok

Írta: Tamas

Beküldve: 22 Sep 2023

  • 0

Szia!

Én abban látom a hibát, hogy "sok webhelyen próbálkozol, sok mindennel".

Egy dologra kellene fókuszálnod, egy termékre, vagy szolgáltatásra. Az általad említettek közül szerintem az affiliate marketingben van a nagyobb esély. Találj egy olyan terméket vagy szolgáltatást amit esetleg ismersz, szeretsz és készíts egy oldalt köré. ChatGpt-vel villámgyorsan lehet nagyon jó tartalmat készíteni szinte bármiről. Itt írtam is néhány ötletet korábban erről.

Ne felejtsd el, hogy nincs instant siker és pénzkeresés. Meg kell dolgozni érte. Egy dologra fókuszálj, és ne oszd meg a figyelmedet mert akkor egyik sem fog sikerülni.

Jelentkezz be válasz beküldéséhez!