Pénzkeresés Udemy-vel

Szerző: chrislouis
Date:
Megtekintés: 363
Válaszok: 1
  • 1

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Udemy-vel? Érdemes csinálni oda kurzust? Mennyit lehet vele keresni?

Válaszok

Írta: Tamas

Beküldve: 12 Aug 2023 A kérdés írója megjelölte ezt a választ legjobbnak

  • 1

Szia!

Van tapasztalatom a Udemy-vel kapcsolatban. Lehetséges vele pénzt keresni. Viszont fontos tudni, hogy komoly kitartást és rengeteg munkát igényel a siker. Nem elég csak létrehozni egy tanfolyamot és remélni, hogy az emberek megveszik; a témaválasztás kulcsfontosságú. Érdemes olyan területet választani, amiben nemcsak hogy jártas vagy, de amire valós igény is mutatkozik a piacon.

Én személy szerint úgy tapasztaltam, hogy a tanfolyamokat érdemes angol nyelven készíteni, mivel így sokkal szélesebb közönséget tudsz elérni, és ezáltal növelheted az eladásaid számát. Van egy saját kurzusom is, ami már közel 50 órás. Folyamatosan frissítem és bővítem, hogy a hallgatók számára mindig aktuális és hasznos információkat nyújtson. Ezen erőfeszítéseimnek köszönhetően, körülbelül $400 jön be belőle havonta.

Összességében tehát érdemes belekezdeni, de tisztában kell lenni vele, hogy ez nem egy "gyors gazdagodás" módszer. Ha kitartó vagy, és valóban értéket tudsz nyújtani az embereknek, akkor a Udemy is lehet egy jó bevételi forrás.

Jelentkezz be válasz beküldéséhez!