Online Pénzkeresés: Hirdetési bannerek értékesítése

Ebben a cikkben egy nagyon egyszerű online pénzkeresési ötletet szeretnék veled megosztani. Hirdetésekhez használható képeket, bannereket értékesíthetsz grafikai szaktudás vagy befektetés nélkül.

Az egyetlen feltétel ami szükséges ehhez a módszerhez az egy minimális angol nyelvtudás, hogy írásban tudj kommunikálni az ügyfelekkel. Ezt a módszert használhatod magyarországon is, nyílván ebben az esetben nem szükséges az angol nyelvtudás, de az alábbi példához a nemzetközi piacot használom.

Első lépés

A Fiverr.com oldalon hozz létre egy ingyenes fiókot. A Fiverr egy népszerű freelancer oldal, ahol ingyenesen létrehozhatsz szolgáltatásokat, melyeket megrendelhetnek tőled. Nem fontos a Fiverr-t használni, más freelancer oldallal is működik ez a módszer.

Második lépés

Hozz létre egy szolgáltatást (gig) a következő kategóriában: “Graphics & Design” -> “Marketing Design” -> “Social Media Design”

A Fiverr-ről és a szolgáltatás elkészítésének menetéről itt írtam bővebben.

Ellenőrizd le a konkurenciákat ebben a kategóriában és találj ki egy jó nevet a szolgáltatásodnak. Pl: “I will design a high converting ad creative” vagy valami hasonlót.

Szintén ellenőrizd le, hogy mások milyen árakkal dolgoznak és úgy árazd be a te szolgáltatásodat. Ne legyen se túl drága, se túl olcsó.

hirdetési bannerek

A fenti példán látszik, hogy a freelancernek jelenleg 4 rendelése van folyamatban és a legolcsóbb csomagja $15, és 1 napos határidővel dolgozik, tehát az adott napon minimum $60-t keres.

Harmadik lépés

Miután bejön az első rendelésed, regisztrálj ezen az oldalon. Ez az oldal mesterséges intelligencia segítségével elkészíti számodra a hirdetési bannereket, amelyek nagyon szépek, és ami még fontosabb, nagyon jól konvertálódó hirdetések lesznek. Emiatt az ügyfelek nagy valószínűséggel vissza is fognak járni hozzád újra és újra.

Most valószínűleg azt mondod, hogy ok, de ez a szolgáltatás nem ingyenes. Igen, ezért fizetni kell, de amint említettem, csak akkor regisztrálj be, ha már bejött rendelésed. Ezenkívül az oldal 7 napos ingyenes próbalehetőséget is biztosít számodra.

Miután jönnek a rendelések, azok már bőven fedezik az előfizetési költségeidet.

Tipp: az adcreative rendszerével nem csak képeket tudsz készíteni, hanem nagyon profi hirdetési szövegeket is, így akár egy újabb szolgáltatást is kínálhatsz ügyfeleidnek.

Összefoglaló

  • Regisztrálj fiókot a Fiverr-en
  • Készítsd el a Gig-et
  • Az első rendelés után regisztrálj az Adcreative oldalon
  • Készítsd el a hirdetési bannert
  • Add át az ügyfélnek a munkát

Sok sikert!

Ha kérdésed merülne fel, látogass el a fórumunkra.

Írj kommentet

Komment írása ehhez a cikkhez nem engedélyezett!