Legjobb Affiliate Programok 2023-ban

Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány szolgáltatást melyeket érdemes promótálni 2023-ban. A legtöbb havi jutalékot fizet ki, így folyamatos bevételre tehetsz szert.

  • Builderall (Jutalék: 100% az első hónapra, 30% havonta + 30% affiliate partnerektől)
  • ClickMagick (Jutalék: 35% havonta)
  • GetResponse (Jutalék: 33% havonta vagy $100 értékesítésenként)
  • Adcreative.ai (Jutalék: 30% havonta)
  • Sendinblue (Jutalék: 5€ / regisztráció, 100€ / előfizetés)

Builderall

A Builderall egy digitális marketing platform, rengeteg funkcióval rendelkezik. Weboldalakat, webáruházakat, sales funneleket készíthetünk vele, email marketing szolgáltatást biztosít és még számos más kiegészítő érhető el benne.

Ami a számunkra fontos, hogy az egyik legjobb affiliate programja van. Nem csak az általad küldött vásárlások után kapsz jutalékot, de ha az a személy, aki rajtad keresztül előfizetett, vásárlókat hoz a Builderall-nak, a jutalékából te is részesedsz.

Előfizetés esetén a jutalék az első hónapban 100%, majd azt követően 30% minden hónapban, amíg az ügyfél előfizető marad. Ezenkívül 30% jutalék jár az alád tartozó affilate értékesítésekből.

Egy hátránya van, csak úgy csatlakozhatsz az affiliate programjukhoz, ha te is előfizető vagy. Így neked is meg kell vásárolnod minimum a legolcsóbb csomagot. De mivel egy weboldalra így is úgy is szükséged lesz, valamint email marketing szolgáltatásra is előbb utóbb, így érdemes kihasználni a Builderall adta lehetőségeket és náluk elkészíteni a weboldalad és a marketing kampányaidat.

Lehetőség van a Solo affiliate programra is regisztrálni. Ebben az esetben nem kell, hogy előfizető legyél náluk, viszont az esetek 99%-ban ezt a jelentkezést nem hagyják jóvá. Általában ez azoknak sikerül akik tudják számukra bizonyítani, hogy nagyon nagy elérésük van és képesek sok vásárlót hozzájuk irányítani.

Katt ide, hogy csatlakozz a Builderall affiliate programhoz

ClickMagick

A ClickMagick egy online hirdetés követő és optimalizáló rendszer. Nagyszerű szolgáltatás marketing ügynökségek és sokat hirdetők számára. A szolgáltatásukkal kb. felére csökkenthetőek a hirdetési költségek.

Minden továbbított értékesítés után 35% jutalék jár havonta.

Ezt a szolgáltatást is érdemes promótálni, mert aki kipróbálja az nagy eséllyel elő is fizet náluk mert megéri. A 14 napos ingyenes próba pedig megkönnyíti a szolgáltatás promótálását.

Katt ide, hogy csatlakozz a ClickMagick affiliate programhoz

Getresponse

A Getresponse főként email marketing szolgáltatásként ismert, de lehet vele landing page-ket és eCommerce oldalakat is készíteni.

Náluk két féle jutalék rendszer működik.

Választhatsz havi, rendszeres kifizetést. Ebben az esetben 33% jutalék jár.

Vagy pedig választhatsz egyszeri kifizetést, ilyenkor $100 jár értékesítésenként.

Katt ide, hogy csatlakozz a Getresponse affiliate programhoz

Adcreative.ai

Ez is egy nagyon népszerű szolgáltatás. Ebben a cikkben részletesebben is írtam róla.

Gyönyörű, optimalizált hirdetési képeket és hirdetési szövegeket lehet vele generálni. Online hirdetők körében nagyon népszerű. Havonta fizetnek jutalékot, melynek mértéke 30%.

Katt ide, hogy csatlakozz az Adcreative affiliate programhoz

Sendinblue

A Sendinblue hasonló szolgáltatás mint a Getresponse. Főként email marketingre lehet használni.

A jutalék rendszer itt egy kicsit más mint a többinél. Ők minden egyes regisztrációért 5€-t fizetnek, majd pedig ha az ügyfél később előfizet náluk, akkor egy egyszeri 100€-t is jóváírnak a számodra.

Katt ide, hogy csatlakozz a Sendinblue affiliate programhoz

Amazon Affiliate Program

Az Amazon Affiliate Program, más néven Amazon Associates, az Amazon.com által létrehozott partneri program, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy jutalékot keressenek az Amazon termékeinek eladásával.

A weboldal tulajdonosok (affiliate-ek) speciális linkeket helyeznek el weboldalaikon, amelyek az Amazon termékeire mutatnak. Amikor egy látogató ezeken a linkeken keresztül vásárol az Amazonon, az affiliate jutalékot kap az eladás után.

Az eladott termékek típusától függően változó jutalékot kínál. Például elektronikai cikkek, könyvek vagy ruházati termékek esetében eltérő lehet a jutalék mértéke.

Az Amazon a világ egyik legnagyobb és legismertebb online kereskedelmi platformja, így az emberek bizalommal vásárolnak rajta. Az Amazonon számtalan termék közül választhatnak a vásárlók, így az affiliate-ek számos különböző termékhez készíthetnek hivatkozásokat. Nincs belépési díj vagy kezdeti költség, így bárki kipróbálhatja anélkül, hogy anyagi kockázatot vállalna.

Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni az Amazon Affiliate Programról

Írj kommentet

Jelentkezz be, ha kommentet szeretnél írni.